[website bouwen] [website maken] [De Huiselijkheid]
[]
[]

© 'De Huiselijkheid'

Beweeg met de cursor over de afbeeldingen voor onze eXtra's.

Informatie:
Als u meer informatie wilt hebben over onze eXtra's kunt u via de knop 'Info' ons één of meerdere vragen sturen. Als u iets wilt kopen kan dat via het formulier op onze assortimentpagina's.
  

Korting:
Wanneer u binnen twee tot vijf jaar na uw aankoop besluit uw meubel in te ruilen bieden wij u een korting op vertoon van het label ‘De Huiselijkheid’. De korting is afhankelijk van de conditie  en de aankoopdatum  en wordt toegepast op de nieuwe aankoop.
  

Inruil:
Wilt u iets vervangen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude houten meubelen in te ruilen tegen een vergoeding of korting op uw aankoop.
  

Verhuur:
Bent u fotograaf of stylist? Onze producten zijn te huur voor foto- of filmproductie of voor tijdelijke inrichting van te koop staande woningen.
  

Cadeaubon:
Zoekt u een origineel cadeau? Bij ons zijn cadeaubonnen verkrijgbaar in diverse bedragen. De bonnen kunnen naar keuze ingeruild worden voor producten of deelname aan een workshop.
  

Inrichtingsplan:
Twijfelt u over inpassing in de ruimte?  Op basis van plattegronden kunnen wij de ruimtelijke inpassing beoordelen. Samen met u gaan wij graag op zoek naar bijzondere combinaties.
  

Maatwerk:
Kunt u het niet vinden? Ook maatwerk kunnen wij leveren, van gebruikt of nieuw hout, in kleur of kaal, naar eigen of in overleg met ons gemaakt ontwerp.
  

Zoekopdracht:
Kunt u het niet vinden? Door ons regelmatige bezoek aan markten en handelaren, weten wij aan welk adres wij moeten zijn. Ook maatwerk kunnen wij leveren, van gebruikt of nieuw hout, in kleur of kaal, naar eigen of in overleg met ons gemaakt ontwerp.

Workshops:
Zelf doen? Regelmatig organiseren wij in onze werkplaats workshops, bijvoorbeeld in het restaureren van een door u zelf meegebracht meubel, of het maken van iets nieuws zoals glas in lood verzorgt door Leo Kuys (www.glasinloodleokuijs.nl). Ook is het mogelijk om een item te kiezen uit onze voorraad ‘nog te bewerken meubelen’  en daarmee zelf aan de slag te gaan. In de loop van het jaar zullen wij u via deze website informeren over mogelijkheden en data.

De Huiselijkheid, Kromme Spieringweg 202, 2141BP  Vijfhuizen, 023 - 55 81 431, E-mail: dehuiselijkheid@gmail.com

Inruilen
Verhuren van artikelen
Informatieformulier
Cadeaubon
Zoeken
Maatwerk?
Verven
Zelf aan de slag